УКР

Чому брошура важлива для вашого бізнесу

16.10.19

Якщо ви займаєтеся бізнесом, то, напевно, хоч раз стикалися з необхідністю друку різних документів та матеріалів для компанії. Одним із головних носіїв інформації, як і раніше, є брошура. Будучи грамотно складеною, вона може принести вашій організації величезну користь.

Що таке брошура

Брошура – це друкована книжечка компактних розмірів, де можна розмістити практично будь-яку інформацію. Найчастіше виготовляється без товстої обкладинки – блок однакової щільності зшивається на скоби. Кількість сторінок у брошурі має бути кратною 4, а загальна можлива, залежно від щільності паперу, може становити до 96 сторінок.

Чим брошура відрізняється від буклету

Нерідко люди плутають ці види продукції. Приходячи в друкарню губляться, що саме їм необхідно надрукувати. Давайте розберемося. І та, і та друкована продукція містить інформаційний матеріал. Але з брошури клієнт чи партнер може отримати набагато більше даних. Буклет є один аркуш паперу, який складений у кілька разів. Хоча брошури багатосторінкові. Вони можуть кріпитися на металеві чи пластикові пружини, скріпки, клей. Буклет в основному використовується як рекламний матеріал. А ось брошура може виконувати й низку інших функцій. Наприклад, інструкція з використання також належить до такого виду друкованої продукції.

Навіщо вам потрібні брошури

Нерідко офісні співробітники та власники компаній замовляють друк брошур рекламного характеру. Такий формат видання чудово підходить для тих, хто хоче підвищити впізнаваність свого бренду, залучити нових клієнтів чи партнерів. У невелику книжечку можна помістити розгорнуту інформацію про ваше підприємство, а також надати перелік послуг та товарів, які ви пропонуєте. Як показує практика, брошури краще за інші матеріали надають позитивний вплив на потенційних покупців. Тому цю послугу так часто замовляють багато компаній.

У таких виданнях можна розміщувати не лише текстову інформацію, а й картинки. Брошура може бути як простий – трохи тексту кількох кольорів, так і складної – з яскравими фотографіями, цікавими шрифтами та акцентами. На відміну від листівок та буклетів така друкована продукція виглядає набагато солідніше. Чим цікавіша вона буде виконана, тим більше шансів, що її прочитають. Завдяки картинкам та фотографіям ви зможете привернути увагу людини та продемонструвати наочно свій продукт чи послугу.

Ще одна корисна послуга для бізнесу – брошурування документів. Це швидкий спосіб скріпити разом пакет важливих паперів. Для цього листи переплітаються за допомогою пластикової пружини. Весь процес займає трохи більше 10 хвилин. Скиньте документи і вони ніколи не загубляться. Завдяки брошуруванню можна зшивати дипломи, реферати, звіти, презентації та інші важливі папери.

Брошура може містити інформацію спортивно-розважального, економічного, політичного, медичного характеру тощо. Головна її функція – поінформувати читача про заходи чи діяльність вашої компанії.

Не меншою популярністю користуються брошури-каталоги. Завдяки такому виданню компанії мають можливість надати покупцям інформацію з ілюстраціями їхньої лінійки товарів. Нерідко такий формат використовується для інформування та про акційні пропозиції. Таким чином, інформація потрапляє до клієнтів у простий спосіб. Брошури не займають багато місця. Якщо людина принесла одну з них додому, то є ймовірність, що її подивляться всі члени сім'ї. Друк брошур має перевагу перед онлайн-каталогами. В інтернеті покупець, переглянувши пропозиції, закриває сторінку. А ось брошура майже завжди перед очима і людина час від часу може перегортати її.

Де надрукувати якісні брошури

Друкарня Хотпринт надає поліграфічні послуги різного типу, у тому числі й друк брошур. До кожного клієнта передбачено індивідуальний підхід. Фахівці друкарні завжди проконсультують вас та підберуть найбільш оптимальний варіант. Усі проекти супроводжуються з моменту надходження заявки до видачі готової продукції. Друк проводиться на сучасному устаткуванні з використанням якісних матеріалів.

#реклама
#бізнес