УКР

Розробка візиток під ключ - зручно і вигідно

17.05.19

Лише кілька десятиліть тому візитки були справжньою рідкістю. Ними користувалися виключно заможні люди, великі підприємці. Таким чином, візитка вже сама по собі привертала загальну увагу. Зараз ставлення до цієї друкованої продукції дещо змінилося, адже надрукувати візитки може абсолютно кожна людина.

Головне завдання такої друкованої продукції - передати контактні дані власника, а також, будучи чудово оформленою і виконаною, представити його у вигідному світлі.

При цьому, існує кілька видів візиток:

  • загальні корпоративні;
  • ділові;
  • особисті.

Залежно від цього, інформація і стиль будуть дещо відрізнятися. Звісно, існують деякі правила дизайну та подачі інформації, яких слід дотримуватися. В іншому ж, оформлення дає змогу виділити цю візитку з маси аналогічних.

Як надрукувати візитки
На перший погляд, розробка дизайну не потребує особливих знань, проте це далеко не так. Про те, як правильно роздрукувати візитку не з чуток знають досвідчені працівники друкарень.

Розробка дизайну. У такій друкованій продукції високо цінується оригінальність. Разом з тим, дизайн має бути привабливим і легким для сприйняття.
Інформаційні блоки. Тут неодмінно вказується ПІБ людини, її посада або найменування пропонованих послуг і можливі способи зв'язку з нею (телефон, адреса фірми, e-mail).
Якість паперу для візиток. Види паперу пропонуються найрізноманітніші: крейдований, фактурний, перламутровий, оксамитовий. Перший варіант вважається найпоширенішим і найдоступнішим за ціною, до того ж, виглядає така візитка цілком гідно.
Де можна надрукувати візитки
"Хотпринт" - друкарня, яка займається професійною розробкою візиток та іншої рекламної друкованої продукції вже не перший рік. Головний принцип роботи - індивідуальний підхід. Кожне замовлення ретельно опрацьовується, дизайн візитки підбирається з урахуванням напряму діяльності компанії та побажань клієнта. Кожен замовник зможе побачити результат роботи дизайнерів ще в додрукарському варіанті та за необхідності внести в нього свої корективи. Такий підхід - гарантія того, що клієнт отримає саме таку візитку, яка йому потрібна.

"Хотпринт" виконує весь цикл робіт із виготовлення друкованої продукції. Завдяки цьому клієнт за короткий час отримає готові візитки з доставкою по місту. Результат: мінімум зусиль і відмінний результат.

Більшість із тих, хто хоче замовити таку послугу, напевно, ставить запитання: скільки коштує надрукувати візитки. Оплата залежатиме від типу обраного паперу, розміру тиражу та інших чинників, проте ознайомитися з тарифами можна в прейскуранті.

Професійний підхід, гнучкі ціни та відмінна якість роботи дає можливість отримати чудові візитки оригінального дизайну за будь-якого бюджету.

#реклама