УКР

Як розробити хороший дизайн етикетки

03.06.19

Етикетки — друкований вид продукції, що клеїться на різноманітні товари. Сотні етикеток ми бачимо щодня в магазинах, у себе вдома, в аптеках і т. д. Важко знайти хоч один товар, який не був би позначений подібним ярликом. Ваша компанія випускає певний продукт чи цілу групу товарів? Тоді, напевно, ви стикалися з необхідністю друку етикеток.

Іноді власники та співробітники компаній запитують – чи потрібна етикетка для їхнього товару? Ще одне важливе питання – як зробити її привабливою та ефективною? Друк етикеток – Дуже відповідальний етап у діяльності компанії, якого точно не варто ставитися легковажно. Ця паперова наклейка має дві важливі функції – інформаційну та рекламну.

За допомогою етикетки покупець дізнається всю необхідну для покупки інформацію. Це термін придатності, склад, назва марки, інформація про те, як використовувати продукцію, де вона була виготовлена тощо.

Якщо потенційний покупець ще нічого не знає про ваш бренд, то саме етикетка в магазині допоможе привернути його увагу. Яскрава наклейка зацікавить людину, і вона захоче дізнатися більше про товар. Тому успіх багато в чому залежить і від того, який дизайн ви оберете для такого роду друкованої продукції.

Секрети гарного дизайну етикеток

  1. кольори – етикетка має виділятися на тлі упаковки та гармонувати з нею. Важливо проаналізувати, в якій гамі кольорів виконані етикетки і у ваших конкурентів. Це допоможе виділити ваш товар серед інших подібних;
  2. якісна графіка – підберіть цікаві, яскраві зображення, які будуть розміщені у центрі;
  3. добрий шрифт – Щоб розробити дизайн етикетки з високою ефективністю, фахівці рекомендують вибирати знайомі споживачам шрифти. Не рекомендується використовувати на одній етикетці більше трьох різних шрифтів;
  4. читабельність тексту – формулювання мають бути простими та зрозумілими для покупців. Повинна бути не тільки назва, але й хоча б кілька слів, що описують призначення продукту;
  5. форма – якщо ви оберете нестандартну, це гарантує більше уваги до вашого товару. Зупинились на незвичайній? Тоді краще вибрати для неї світле або чисто біле тло;
  6. матеріал – його якість дуже важлива. Не варто заощаджувати, етикетка не повинна рватися чи сповзати;
  7. загальний стиль – якщо у вас представлена ціла лінійка продукції для продажу, то найкраще виконувати етикетки в одному стилі;
  8. цікаві факти чи історії – Чому б не розмістити їх на етикетці? Це дозволить створити міцний емоційний зв'язок покупця з вашим брендом.

Де надрукувати якісні етикетки з цікавим дизайном

Друкарня Хотпринт пропонує своїм клієнтам величезний перелік поліграфічних послуг. У тому числі тут ви зможете роздрукувати яскраві та оригінальні етикетки, які стануть окрасою вашого товару та допоможуть ефективно продавати його. У процесі виготовлення використовуються виключно якісні матеріали. А друк проводиться на сучасному устаткуванні.

Крім того, кваліфіковані фахівці допоможуть розробити унікальний дизайн. Завдяки цьому ваш бренд буде впізнаваний і ви зможете отримати максимум вигоди під час продажу.

У компанії вам можуть надрукувати ярлики різних форм – круглі, прямокутні, овальні, квадратні чи фігурні. Самоклеючі, етикетки для пляшок або одягу – ви точно підберете ідеальний для вашої компанії варіант. Кожне замовлення враховує індивідуальні вимоги кожного клієнта.

Співпрацюючи з Хотпрінтом, вам не доведеться переплачувати. А постійним клієнтам пропонують добрі знижки. Ви зможете отримувати якісну друковану продукцію за відмінними цінами.