УКР

Бланки не тільки для бланків - якісний друк понад усе

16.10.19

Бланки фірмові – це важливий атрибут будь-якої серйозної компанії. Їх створення є одним із перших та найважливіших кроків у формуванні корпоративного стилю. Це демонструє професійний підхід до справи, допомагає отримати клієнтам необхідну інформацію та контакти.

Чому компаніям важливо мати фірмовий бланк

Цінність такої друкованої продукції є неймовірно важливою, але не всі це розуміють. По суті, це один із варіантів вашого рекламного носія. Подумайте самі – найчастіше саме з бланка починається знайомство партнера чи клієнта із вашою компанією. Тому всім підприємствам, незалежно від їх розмірів, рекомендується розробити бланк такого формату.

Присланий на фірмовому бланку текст має на увазі те, що інформацію необхідно сприймати серйозно. Якість бланка також відіграє велику роль. Адже уважне ставлення до дрібних деталей свідчить про професійний підхід до формування іміджу.

Що має містити бланк

Бланк зазвичай є аркушом паперу формату А4. А на ньому надруковано реквізити підприємства. Серед них:

  • найменування;
  • логотип (якщо є);
  • контактна інформація: електронна пошта, факс, адреса сайту, номери телефонів;
  • банківські реквізити (якщо в цьому є потреба).

Логотип або фірмовий бланк на документах такого формату має бути обов'язково присутнім. Але якщо у вас її немає, це не так страшно. У такому разі ви можете зробити просто напис красивим шрифтом під назвою вашої організації. Замість напису можна використовувати якийсь значок. Але він має бути пов'язаний із діяльністю організації. Не забудьте вказати контактні дані – це обов'язковий атрибут фірмових бланків. Якщо клієнт або партнер зацікавиться вашою діяльністю та захоче уточнити будь-які питання, то у нього має бути спосіб зв'язатися з вами.

Якщо ваша компанія має свій унікальний стиль, нехай це позначиться на бланках. Для цього потрібно використовувати не лише логотип. Можна підібрати дизайнерський папір або щільні білі листи. Будь-яка друкарня пропонує сьогодні широкий пакет послуг, що дозволяє урізноманітнити такий формальний документ. Якщо ви плануєте друкувати папери даного зразка для ділових зустрічей прямо в офісі, переконайтеся, що ваш принтер “потягне” це. Не всі офісні прилади можуть роздрукувати документи на фірмових бланках належним чином. Бажаєте, щоб все було якісно та виглядало презентабельно? Найкраще рішення – звернутися до друкарні. Там вам запросто запропонують навіть Де надрукувати якісні фірмові бланки

Друкарня Хотпринт пропонує послуги з якісного та швидкого цифрового друку. У стислі терміни ви зможете роздрукувати документи будь-якого типу, у тому числі і фірмові бланки. Друкарня втілить у життя будь-які ваші ідеї. Оригінальні корпоративні папери допоможуть залучити нових партнерів, клієнтів та розкажуть про імідж організації.

З клієнтами працюють досвідчені співробітники. У власному виробництві використовується сучасне обладнання та якісні матеріали. Проекти ведуться на всіх етапах циклу – від надходження заявки до видачі готової продукції. Якщо ви ще точно не зрозуміли, що хочете побачити в результаті, то це не проблема. Адже завжди можна отримати консультацію спеціаліста. Він допоможе підібрати найоптимальніший варіант. Співпрацюючи з Хотпринт, вам вдасться заощадити не тільки час, але й гроші. завдяки гнучкій ціновій політиці.

#бізнес
#офіс