УКР

Новий погляд на календарі

24.07.19

Сучасні календарі виконують ще й декоративну функцію, прикрашаючи собою стіни, полиці, робочі столи.

Останнім часом календар став ще й традиційним корпоративним подарунком, який допоможе нагадати про бренд/товар або подію. Календарі також використовують для проведення презентацій, івент та промо-акцій. В даному випадку, календар може стати сувеніром, який нагадуватиме про приємно проведений час.

Розробка макету календаря – це перше, з чого доведеться розпочати. Існує безліч вже готових шаблонів, що вимагають лише пари штрихів – логотип компанії, підписи, фотографії та ін. Можна також створити макет з нуля, покладаючись на фантазію дизайнерів.

Найпопулярнішими є чотири типи календарів:

  • настінні (відривні/перекидні);
  • настільні (перекидні/будиночки);
  • квартальні (рекламний календар, бізнес-календар);
  • календар-щоденник-планінг (календар із блокнотом для записів).

Іноді макет календаря створюється для друку на дисках, книгах, чайних кружках тощо.

Від макету до друку один крок

Якщо календар має гарне та оригінальне оформлення, насичені кольори, чіткий та візуально зрозумілий шрифт – він гарантовано приверне увагу, і, швидше за все, займе почесне місце у робочому кабінеті.

Макет календарів – це первинна структура будь-якого готового виробу, яка дозволяє розмістити зображення та календарну сітку найбільш виграшним способом. Бізнес-календарі 2015 року відрізняються лаконічністю дизайну, мінімальними кольоровими рішеннями. У той час як дизайнерські календарі можуть рясніти всіма фарбами, мати оригінальну форму та екстравагантні малюнки.

Здвоєні календарі (1 сторона – малюнок або текст, 2 сторона – календар на місяць) також набули високої популярності за рахунок простоти формату та візуальної зручності.

Календар — чудовий корпоративний подарунок

Розміри та дизайн фірмових календарів визначають його корпоративний стиль. Календар може стати чудовою візитною карткою бренду, нагадуванням про товар/послугу/захід. Календар зацікавить потенційного клієнта, т.к. це не просто дрібничка, а корисна річ, яка допоможе зорієнтуватися в часі та розставити пріоритети протягом дня: що необхідно зробити зараз, що можна відкласти в «довгу скриньку» чи перенести на завтра?

Розробка макету календаря – це важливий бізнес-хід, відмінна промо-акція, реклама нового продукту чи послуги, і, звичайно, просто корисний та приємний подарунок!

#реклама